Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Noscript keur Web pamekar


javascriptON.com ngadeteksi panyungsi, OS datang otomatis jeung akurat, mangka nyadiakeun solusi katuhu pikeun ngaktipkeun JavaScript gancang. Mun anjeun pamekar web, urang ogé happy pikeun mantuan datang Anjeun ngalereskeun isu JavScript ditumpurkeun; jeung sababaraha lengkah mudah, maranéhanana bisa ngajawab masalah ku themself, Anjeun teu kudu mintonkeun katerangan lila keur unggal browser, unggal OS sarta unggal jalma.

Urang nyadiakeun 5 format tina noscript tag pikeun nunda kana kaca web Anjeun. Anjeun oge bisa nerapkeun sababaraha customizations pikeun loka Anjeun sorangan.

Kalolobaan basajan
<noscript> Anjeun JavaScript nyaeta CACAD. Situs merlukeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna. Turutan ieu <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina pangotektak web Anjeun</a></noscript>

On Top Beureum Box
<noscript style="position: absolute; top: 0; background-color: #FF8080; width: 98%; padding: 3%;"> Anjeun JavaScript nyaeta CACAD. Situs merlukeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna. Turutan ieu <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina pangotektak web Anjeun</a></noscript>

Ngambang Sok dina Top Box
<noscript style="position: fixed; z-index: 999999; top: 0; background-color: #69903c; width: 98%; padding: 3%;"> Anjeun JavaScript nyaeta CACAD. Situs merlukeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna. Turutan ieu <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina pangotektak web Anjeun</a></noscript>

Ngambang Center Box
<noscript style="z-index:999999; position:fixed; top:0; bottom:0; left:0; right:0; margin:auto; background-color:#da620b; width:50%; height:50px; color:#fff; padding:3%;"> Anjeun JavaScript nyaeta CACAD. Situs merlukeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna. Turutan ieu <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina pangotektak web Anjeun</a></noscript>

Ngambang Sok dina Bottom Box
<noscript style="position: fixed; z-index: 999999; bottom: 0; background-color: #38b2fe; width: 98%; padding: 3%;"> Anjeun JavaScript nyaeta CACAD. Situs merlukeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna. Turutan ieu <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina pangotektak web Anjeun</a></noscript>

Lebetkeun gancang

Pasang Anjeun NoScript tag katuhu balik body tag jadi gaya CSS séjén teu bisa mangaruhan, atawa nempatkeun di mana waé anu rék waspada datang Anjeun.

Traffic Country Flags for javasriptON.com