Ние сме тука да ви помогне да се вклучите, активирате или им се овозможи JavaScript за најдобрите веб експерименти

Го вклучите Javascript-се работи - Сега треба да се имаат најдобра експерименти JavaScript од javascriptON.com. Уживај!iPhoneKer.com - Save up to 630$ when buy new iPhone 15
GateIO.gomymobi.com - Free Airdrops to Claim, Share Up to $150,000 per Project
tooly.win - Open tool hub for free to use by any one for every one with hundreds of tools
chatGPTaz, chatGPT4.win, chatGPT2.fun, re-chatGPT.com
Talk to ChatGPT by your mother language

Dall-E-OpenAI.com
Generate creative images automatically with AI

AIVideo-App.com
Render creative video automatically with AI

Cool Domains for Sale: javascriptbank.com, javascripton.com, gomy.mobi, gomymobi.com, ABP3.com, choose.exchange, eChainBank.com, ChainTutor.com, YeuNu.com, pornID.net, ChatTotal.com,

Внимание!
ова Македонски верзија автоматски се претвораат од страна на Google Translate. Ако најдете некој е грешка, ве молиме да ни помогне да ги исправи и преведат (OneSkyApp / POEditor) на вашиот јазик за многу придобивки.

This Македонски version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

NoScript за веб програмери


javascriptON.com детектира пребарувач, оперативен систем на посетители автоматски и прецизно, а потоа се обезбеди право на решенија за да се овозможи JavaScript брзо. Ако сте веб развивачите, и ние сме среќни да им помогне на вашите посетители да се утврдат лицата со хендикеп JavScript прашање; со неколку едноставни чекори, тие може да го реши проблемот со себеси, вие не треба да се покаже долго објаснување за секој пребарувач, секој оперативен систем и секој човек.

Ние сме обезбедување на 5 формати на noscript ознака за да се стави во вашиот веб-страници. Вие исто така може да се применуваат некои прилагодувања за свој сајтови.

повеќето едноставен
<noscript> Вашата JavaScript е Петров. Оваа страница бара JavaScript за најдобрите веб експерименти. Следете ги овие <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">инструкции да им се овозможи JavaScript во вашиот веб прелистувач</a></noscript>

На врв црвена кутија
<noscript style="position: absolute; top: 0; background-color: #FF8080; width: 98%; padding: 3%;"> Вашата JavaScript е Петров. Оваа страница бара JavaScript за најдобрите веб експерименти. Следете ги овие <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">инструкции да им се овозможи JavaScript во вашиот веб прелистувач</a></noscript>

Пловечки Секогаш на Top Box приемник
<noscript style="position: fixed; z-index: 999999; top: 0; background-color: #69903c; width: 98%; padding: 3%;"> Вашата JavaScript е Петров. Оваа страница бара JavaScript за најдобрите веб експерименти. Следете ги овие <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">инструкции да им се овозможи JavaScript во вашиот веб прелистувач</a></noscript>

Пловечки Центар кутија
<noscript style="z-index:999999; position:fixed; top:0; bottom:0; left:0; right:0; margin:auto; background-color:#da620b; width:50%; height:50px; color:#fff; padding:3%;"> Вашата JavaScript е Петров. Оваа страница бара JavaScript за најдобрите веб експерименти. Следете ги овие <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">инструкции да им се овозможи JavaScript во вашиот веб прелистувач</a></noscript>

Пловечки Секогаш на дното кутија
<noscript style="position: fixed; z-index: 999999; bottom: 0; background-color: #38b2fe; width: 98%; padding: 3%;"> Вашата JavaScript е Петров. Оваа страница бара JavaScript за најдобрите веб експерименти. Следете ги овие <a href="http://javascripton.com/" target="_blank">инструкции да им се овозможи JavaScript во вашиот веб прелистувач</a></noscript>

брз Вградување

Ставете ја вашата NoScript право таг зад body таг, па на други CSS стилови не може да влијае, или место каде што ќе посакате да се алармираат на вашите посетители.

Прилагодете

Стандардно, ние автоматски го јазикот на посетители од IP адреси. Но, ако сакате да го води посетителите на одреден јазик на javascriptON, Да внесете код на јазик наставка во URL-то, како и http://javascripton.com/xx/

Јазични кодови

Traffic Country Flags for javasriptON.com