Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Urang oge kudu Pitulung Anjeun


javascriptON.com téh salah sahiji proyék nirlaba. Urang nyoba nulungan saha hayang ngaktipkeun JavaScript di panyungsi maranéhanana tapi maranehna teu alus pikeun ngajawab. Dasarna, urang nyoba mawa pangalusna & panggampangna solusi pikeun sadaya panyungsi pikeun mantuan dulur ngaktifkeun JavaScript. Urang bungah pikeun mantuan Anjeun di dieu!


Masalah basa

Sanajan kitu, henteu sakabéh pamaké Internet anu alus di Inggris pikeun ngajawab isu JavaScript maranéhanana maranéhanana nyanghareup, utamana ampir pamaké Internet teu alus di kaahlian PC / Internet cukup nyaho masalah maranéhanana jelas, mangka milarian solusi katuhu dina basa Inggris. Masih aya kira-kira 200+ basa beda dipaké dina dunya web, Internet sapopoé.


Ganjaran pikeun ngarojong

Ieu alesan utama urang kudu bantuan Anjeun narjamahkeun javascriptON ka basa jeung basa lianna pikeun mantuan everybody. sanajan javascriptON téh salah sahiji proyék nirlaba tapi urang bisa méré loba mangpaat salaku ganjaran kamulyaan pikeun ngarojong Anjeun.


Mangpaat

- Ngahargaan ngarojong Anjeun di kaca ieu, kalayan link ka situs Anjeun upami Anjeun need.
- Témbongkeun akun PayPal Anjeun (atawa métode pamayaran séjén) di Donate kaca , jadi kabeh datang bisa ngarojong bantuan Anjeun.




Contact us AYEUNA upami Anjeun hoyong mantuan

Ngarojong mantuan urang

Phong Thai
narjamahkeun Inggris - Vietnam

David Martin
narjamahkeun Inggris - Perancis

Narjamahkeun
Inggris - Spanyol

Narjamahkeun
Inggris - Jerman

Narjamahkeun
Inggris - Portugis

Narjamahkeun
Inggris - Czech

Narjamahkeun
Inggris - Turki

Ayeuna urang kudu

Panarjamah pikeun:


Panyadia screenshot:

Ayeuna urang ngan bisa mantuan pamaké Internet jeung 6 rupa panyungsi: Internet Explorer & Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Opera jeung Apple Safari.

Urang perencanaan méré paréntah perlu pikeun rupa-rupa panyungsi populér: Maxthon, Netscape, flock, Rockmelt, Comodo, jsb Tapi urang teu boga alat cukup nguji jeung poto nu Potret layar. Mangga mantuan urang, urang kudu anjeun.

Firefox
Parentah pikeun ngahurungkeun JavaScript dina browser Mozilla Firefox
Parentah pikeun ngahurungkeun JavaScript dina browser Mozilla Firefox
Internet Explorer & Microsoft Edge
Parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript di Internet Explorer jeung Microsoft Tepi
Parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript di Internet Explorer jeung Microsoft Tepi
Opera
Diajar ngahurungkeun JavaScript dina browser Opera
Diajar ngahurungkeun JavaScript dina browser Opera
Chrome
Parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina Google Chrome
Parentah pikeun ngaktipkeun JavaScript dina Google Chrome
Safari
Kumaha pikeun ngaktipkeun JavaScript dina browser Apple Safari
Kumaha pikeun ngaktipkeun JavaScript dina browser Apple Safari
Maxthon
Maxthon
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Netscape
Netscape
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Dolphin
Dolphin
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Skyfire
Skyfire
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Rockmelt
Rockmelt
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Comodo
Comodo
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Batur
Batur
Urang perencanaan. Tempo anjeun geura-giru loba parentah mantuan!
Traffic Country Flags for javasriptON.com