Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kthehet në, të aktivizuar ose aktivizoni JavaScript për eksperimentet më të mira web

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!iPhoneKer.com - Save up to 630$ when buy new iPhone 15
GateIO.gomymobi.com - Free Airdrops to Claim, Share Up to $150,000 per Project
tooly.win - Open tool hub for free to use by any one for every one with hundreds of tools
chatGPTaz, chatGPT4.win, chatGPT2.fun, re-chatGPT.com
Talk to ChatGPT by your mother language

Dall-E-OpenAI.com
Generate creative images automatically with AI

AIVideo-App.com
Render creative video automatically with AI

Cool Domains for Sale: javascriptbank.com, javascripton.com, gomy.mobi, gomymobi.com, eChainBank.com, XMQV.com, YeuNu.com, system.money, ChatTotal.com, ZWVQ.com, choose.works,

Kujdes!
Kjo Shqiptar version është konvertuar automatikisht nga Google Translate. Nëse ju gjeni diku është gabim, ju lutemi të na ndihmojë të korrigjuar ato dhe perkthe (OneSkyApp / POEditor) në gjuhën tuaj për shumë përfitime.

This Shqiptar version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Ne gjithashtu nevojë për ndihmën tuaj


javascriptON.com është një projekt jo-fitimprurëse. Ne përpiqemi për të ndihmuar të gjithë ata që duan të mundësojë JavaScript në shfletuesit e tyre, por ata nuk janë të mira për të zgjidhur. Në thelb, ne përpiqemi për të sjellë zgjidhjet më të mira dhe më të lehta për të gjithë shfletuesit për të ndihmuar të gjithë të mundësojë JavaScript. Ne jemi të kënaqur për të ju ndihmuar në këtu!


Problemi Gjuha

Megjithatë, jo të gjithë përdoruesit e internetit janë të mira në gjuhën angleze për të zgjidhur çështjet e tyre JavaScript me të cilat ballafaqohen, sidomos pothuajse të përdoruesve të internetit nuk janë të mira në aftësitë e PC / Internet mjaftueshme për të dini problemet e tyre në mënyrë të qartë, pastaj kërkoni për zgjidhje të drejtë në anglisht. Ka ende rreth 200 + gjuhë të ndryshme të përdorura në botën e internetit, internet çdo ditë.


Shpërblime për Mbështetësve

Kjo është arsyeja kryesore kemi nevojë për ndihmën tuaj për të përkthyer javascriptON me gjuhën tuaj dhe gjuhë të tjera për të ndihmuar të gjithë. megjithëse javascriptON është një projekt jo-fitimprurëse, por ne mund të japë shumë përfitime si shpërblimin lavdisë për mbështet tuaj.


Përfitimet

- Ndero mbështet tuaj në këtë faqe, me lidhje në faqet tuaja nëse ju need.
- Trego llogarinë tuaj Paypal (ose metoda të tjera të pagesës) në Donate faqe , kështu që të gjithë vizitorët mund të mbështesë ndihmën tuaj.
Na kontaktoni tani në qoftë se ju doni për të ndihmuar

Mbështetësit na ndihmoi

Phong Thai
perkthe Anglisht - Vietnamisht

David Martin
perkthe Anglisht - Francez

përkthimin
Anglisht - Spanjisht

përkthimin
Anglisht - Gjermanisht

përkthimin
Anglisht - Portugalisht

përkthimin
Anglisht - çek

përkthimin
Anglisht - Turk

Tani ne kemi nevojë

Translators për:


Ofruesit screenshot:

Aktualisht ne mund të ndihmojë vetëm përdoruesve të internetit me 6 lloje të shfletuesit: Internet Explorer & Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Opera dhe Apple Safari.

Ne jemi duke planifikuar për të dhënë udhëzimet e nevojshme për shfletues shumë të njohura: Maxthon, Netscape, dynden, RockMelt, Comodo, etj Por ne nuk kemi mjete të mjaftueshme për të provuar dhe për të kapur screenshots. Ju lutemi të na ndihmojë, ne kemi nevojë për ju.

Firefox
Udhëzime të kthehet në JavaScript në shfletuesin Mozilla Firefox
Udhëzime të kthehet në JavaScript në shfletuesin Mozilla Firefox
Internet Explorer & Microsoft Edge
Udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer dhe Microsoft Edge
Udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer dhe Microsoft Edge
Opera
Mëso për të kthehet në JavaScript në shfletuesin Opera
Mëso për të kthehet në JavaScript në shfletuesin Opera
Chrome
Udhëzime të mundësojë JavaScript në Google Chrome
Udhëzime të mundësojë JavaScript në Google Chrome
Safari
Si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari Apple
Si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari Apple

We are also planning on the below browsers

Planning browsers order by market share from Sep-2020 to Aug-2022, by netmarketshare.com

Samsung Internet
Samsung Internet
QQ
QQ
Baidu
Baidu
Opera Mini
Opera Mini
Yandex
Yandex
Sogou
Sogou
UC
UC
Maxthon
Maxthon
Chromium
Chromium
360 Extreme Browser
360 Extreme Browser
Playstation Internet
Playstation Internet
Amigo
Amigo
Flock
Flock
Vivaldi
Vivaldi
Baidu Spark
Baidu Spark
Konqueror
Konqueror
Smooz
Smooz
Seamonkey
Seamonkey
Nintendo
Nintendo
Lunascape
Lunascape
Swing
Swing
Silk
Silk
SRWare Iron
SRWare Iron
Comodo Dragon
Comodo Dragon
Dolphin
Dolphin
Sleipnir Mobile
Sleipnir Mobile
Avant
Avant
Basilisk
Basilisk
Browsh
Browsh
Coc Coc
Coc Coc
Electron
Electron
Epic
Epic
Falkon
Falkon
Hermes
Hermes
Icecat
Icecat
Midori
Midori
Netsurf
Netsurf
Otter
Otter
Puffin
Puffin
Servo
Servo
Tor
Tor
V8
V8
Netscape
Netscape
Skyfire
Skyfire
Rockmelt
Rockmelt
Të tjerët
Të tjerët
Traffic Country Flags for javasriptON.com