Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Parentah pikeun JavaScript


  1. Ngetik group policy dina kotak search dina taskbar, jeung malik Edit Group Policy ka peluncuran Group Policy Editor.
  2. Arahkeun ka lokasi handap dina panel kénca: User Configuration ➡ Administrative Templates ➡ Windows Components ➡ Microsoft Edge.
  3. Double-klik dina Allows you to run scripts, like Javascript; teras pilih Enable, Sarta malik OK.
Internet Explorer 10 & 11Potong kompas: F12 ➡ Disable ➡ Script
  1. Klik Tools menu, teras pilih Internet Options.
  2. Pilih tab kadua - Security tab.
  3. Milih Internet ikon - bumi teras klik Custom Level tombol (deukeut handapeun jandela)
  4. Jero Security Settings - Internet Zone dialog, gulung ka Scripting bagian (deukeut handap)
  5. Dina Active Scripting group, nyokot Enable pencét OK tombol.
  6. Pasti milih Yes ngajawab lamun Warning! dialog Pops kaluar, tuluy pencét OK pikeun nutup Internet Options jandela.
  7. Ngarefresh (F5 ) Panyungsi anjeun pikeun nempo parobahan.
IEs SéjénnaPotong kompas: F12 ➡ Disable ➡ Script
  1. Pers Alt key lamun teu bisa nempo Menu Bar di luhur jandela Internet Explorer; teras pilih Tools menu, nyokot Internet Options item.
  2. Dina Internet Options kaluar, pilih Security tab.
  3. Milih Internet ikon - bumi teras klik Custom Level tombol (deukeut handapeun jandela).
  4. Iraha Security Settings - Internet Zone dialog Pops kaluar, gulung ka Scripting bagian (deukeut handap).
  5. Dina Active Scripting group, nyokot Enable pencét OK tombol.
  6. Kudu ngajawab Yes iraha Warning! dialog Pops kaluar, sarta pencét OK pikeun nutup Internet Options jandela.
  7. Ngarefresh (F5 ) Panyungsi anjeun pikeun nempo parobahan.
javascriptON.com dina Firefox 3.6javascriptON.com dina Firefox 17javascriptON.com dina Chrome 24javascriptON.com dina IE 8javascriptON.com dina Opera 12javascriptON.com dina Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com