Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kthehet në, të aktivizuar ose aktivizoni JavaScript për eksperimentet më të mira web

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!iPhoneKer.com - Save up to 630$ when buy new iPhone 15
GateIO.gomymobi.com - Free Airdrops to Claim, Share Up to $150,000 per Project
tooly.win - Open tool hub for free to use by any one for every one with hundreds of tools
chatGPTaz, chatGPT4.win, chatGPT2.fun, re-chatGPT.com
Talk to ChatGPT by your mother language

Dall-E-OpenAI.com
Generate creative images automatically with AI

AIVideo-App.com
Render creative video automatically with AI

Cool Domains for Sale: javascriptbank.com, javascripton.com, gomy.mobi, gomymobi.com, choose.works, choose.exchange, index.services, system.money, CryptoKD.com, ChainTutor.com, ABP3.com,

Kujdes!
Kjo Shqiptar version është konvertuar automatikisht nga Google Translate. Nëse ju gjeni diku është gabim, ju lutemi të na ndihmojë të korrigjuar ato dhe perkthe (OneSkyApp / POEditor) në gjuhën tuaj për shumë përfitime.

This Shqiptar version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

UDHËZIME të mundësojnë javascript


 1. Lloj group policy në kutinë e kërkimit në Taskbar, dhe klikoni Edit Group Policy për nisjen Group Policy Editor.
 2. Lundruar në vendin e mëposhtme në panelin e majtë: User Configuration ➡ Administrative Templates ➡ Windows Components ➡ Microsoft Edge.
 3. Double-click mbi Allows you to run scripts, like Javascript; pastaj zgjidhni EnableDhe klikoni OK.
Internet Explorer 10 & 11Shortcut: F12 ➡ Disable ➡ Script
 1. Kliko Tools menu, pastaj zgjidhni Internet Options.
 2. Zgjidhni tab dytë - Security tab.
 3. Zgjedh Internet icon - toka pastaj klikoni Custom Level button (pranë fund të dritares)
 4. Brenda Security Settings - Internet Zone dialog, shkoni te Scripting Seksioni (pranë fund)
 5. Active Scripting Grupi, i bie Enable Shtypi OK button.
 6. Sigurisht zgjidhni Yes përgjigjem Warning! dialog pops jashtë, pastaj goditi OK të mbyllur Internet Options dritare.
 7. Rifreskoj (F5 ) Shfletuesit tuaj për të parë ndryshimet.
IES tjeraShortcut: F12 ➡ Disable ➡ Script
 1. Shtyp Alt Çelësi qoftë se ju nuk mund të shihni Menu Bar në majën e dritares interneti Explorer; pastaj zgjidhni Tools menu, vini Internet Options pika.
 2. Internet Options popup, zgjidhni Security tab.
 3. Zgjedh Internet icon - toka pastaj klikoni Custom Level button (pranë fund të dritares).
 4. Kur Security Settings - Internet Zone dialog pops jashtë, shkoni te Scripting Seksioni (pranë fund).
 5. Active Scripting Grupi, i bie Enable Shtypi OK button.
 6. Duhet të përgjigjen Yes kur Warning! dialog pops jashtë, dhe e goditi OK të mbyllur Internet Options dritare.
 7. Rifreskoj (F5 ) Shfletuesit tuaj për të parë ndryshimet.

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!

javascriptON.com në Firefox 3.6javascriptON.com në Firefox 17javascriptON.com në Chrome 24javascriptON.com në IE 8javascriptON.com në Opera 12javascriptON.com në Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com