Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Parentah pikeun JavaScript


Chrome dina WindowsPotong kompas: F10/Alt ➡ Enter ➡ S
  1. Klik tombol tina Customize and control Google Chrome (Ikon jeung 3 garis horizontal tumpuk) ka katuhu bar alamat, teras pilih Settings ti menu turun-turun.
  2. Dina handapeun Settings kaca, klik Show advanced settings... link.
  3. Pencét Content settings... tombol dina Privacy grup.
  4. Nyokot nu Allow all sites to run JavaScript (recommended) radio dina JavaScript bagian; terus pencét Ok tombol pikeun nutup jeung nyimpen parobahan.
  1. Tingali Apple/System Nyegah di luhureun layar, teras klik Chrome item; saterusna pilih Preferences... ti menu turun-turun.
  2. Metik Settings item dina daptar kénca, di handapeun Settings kaca, klik Show advanced settings... link.
  3. Di handap Privacy group, pencét Content settings... kancing
  4. Dina JavaScript pos, pastikeun nu Allow all sites to run JavaScript (recommended) nyaéta dipilih; terus pencét Ok tombol pikeun nutup jeung nyimpen parobahan.
  1. Klik ikon 3 kuadrat dieusi tumpuk ka katuhu bar alamat (atawa pencét Menu konci alat Android), teras pilih Settings ti menu turun-turun.
  2. Ngagulung dina Settings kaca ka handap, tur ketok Content settings... judul.
  3. Cirian Enable JavaScript kotak centang pikeun ngaktipkeun JavaScript tuluy balik ka kaca anjeun.
  4. Coba ngarefresh panyungsi anjeun pikeun nempo lamun anjeun ngalakonan katuhu.
  1. Klik ikon 3 garis horizontal tumpuk ka katuhu bar alamat terus pilih Settings ti menu turun-turun.
  2. Ngagulung dina Settings kaca ka handap, tur ketok judulna nyebutkeun Content settings...
  3. Cirian Enable JavaScript kotak centang pikeun ngaktipkeun JavaScript tuluy balik ka kaca anjeun.
Dasarna, urang mikir lamun choosed Linux maké, sugan anjeun cukup alus pikeun ngajaga sagala hal digawekeun sampurna. Pasti nyaho kumaha pikeun ngarobah loba Google Chrome configs / preferrences Anjeun hoyong.

So urang teu pituduh anjeun di dieu.
Best Wasalam.
javascriptON.com dina Firefox 3.6javascriptON.com dina Firefox 17javascriptON.com dina Chrome 24javascriptON.com dina IE 8javascriptON.com dina Opera 12javascriptON.com dina Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com