Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Parentah pikeun JavaScript


Safari dina WindowsPotong kompas: Ctrl + , ➡ Security ➡ Enable JavaScript
  1. Klik ikon Display a menu of general Safari settings (Ikon gear) ka katuhu bar alamat, teras pilih Preferences... (Atawa sakadar pencét Ctrl + , ).
  2. Pilih Security tab (ikon konci) di luhur dina jandela.
  3. Cirian Enable JavaScript kotak centang terus nutup kaluar jandela nyimpen perobahan Anjeun.
  1. Klik Safari item ti Apple/System Nyegah di luhur layar, terus pilih Preferences.
  2. Lamun Settings dialog Pops kaluar, pilih Security tab (ikon konci) di bar luhur.
  3. Pastikeun Enable JavaScript kotak centang dipilih; terus nutup Settings dialog nyimpen perobahan Anjeun.
  1. Ti Home layar milih Settings ikon.
  2. Ngagulung ka handap pikeun Safari item teras ketok eta (atawa ketok Safari item dina daptar kenca lamun make iPad).
  3. Jieun ngagulung ka Security group, pastikeun nu JavaScript setting anu On.
javascriptON.com dina Firefox 3.6javascriptON.com dina Firefox 17javascriptON.com dina Chrome 24javascriptON.com dina IE 8javascriptON.com dina Opera 12javascriptON.com dina Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com