Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kthehet në, të aktivizuar ose aktivizoni JavaScript për eksperimentet më të mira web

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!iPhoneKer.com - Save up to 630$ when buy new iPhone 15
GateIO.gomymobi.com - Free Airdrops to Claim, Share Up to $150,000 per Project
tooly.win - Open tool hub for free to use by any one for every one with hundreds of tools
chatGPTaz, chatGPT4.win, chatGPT2.fun, re-chatGPT.com
Talk to ChatGPT by your mother language

Dall-E-OpenAI.com
Generate creative images automatically with AI

AIVideo-App.com
Render creative video automatically with AI

Cool Domains for Sale: javascriptbank.com, javascripton.com, gomy.mobi, gomymobi.com, CryptoKD.com, ABP3.com, YeuNu.com, CoinHolo.com, Card.rip, index.services, choose.exchange,

Kujdes!
Kjo Shqiptar version është konvertuar automatikisht nga Google Translate. Nëse ju gjeni diku është gabim, ju lutemi të na ndihmojë të korrigjuar ato dhe perkthe (OneSkyApp / POEditor) në gjuhën tuaj për shumë përfitime.

This Shqiptar version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

UDHËZIME të mundësojnë javascript


Opera i bazuar Chromium (Google Chrome)Shortcut: Alt+P ➡ Websites ➡ JavaScript ➡ Allow
 1. Kliko Opera icon në krye të dritares së majtë.
 2. Next klikoni Settings artikull nga drop-down menu.
 3. Zgjidhni më të Websites nën-menu.
 4. Shënoni Allow all sites to run JavaScript (recommended) checkbox e kreut JavaScript.
Opera në Windows (old core)Shortcut: F12 ➡ Enable JavaScript
 1. Kliko Opera icon në krye të dritares së majtë.
 2. Next klikoni Settings artikull nga drop-down menu.
 3. Zgjidhni më të Quick Preferences Titulli në pop-out nën-menynë.
 4. Shënoni Enable JavaScript checkbox.
 1. Kliko Opera pika nga Apple/System bar në krye të ekranit pastaj zgjidhni Quick Preferences; sigurohuni që Enable JavaScript Pika është zgjedhur.
 2. Rifreskoni shfletuesin tuaj për të parë ndryshimet.
 1. Prekni shiritin e adresave dhe shtypni opera:config Shtypi Enter.
 2. Lloj scriptingQuick find kuti; në Extensions Grupi, të shënuar Scripting checkbox pastaj takoni Save button.
 3. Shtyp Ok button kur dritarja e dialogut të shfaqet pastaj rifreskoni faqen tuaj web.
 1. Prekni shiritin e adresave dhe shtypni opera:config Shtypi Enter.
 2. Lloj scriptingQuick find kuti; Shiko Extensions Grupi, sigurohuni që Scripting checkbox është zgjedhur pastaj takoni Save button.
 3. Shtyp Ok button, kur atëherë dritarja e dialogut duket të kthehet faqen tuaj web.
Në thelb, ne mendojmë se në qoftë se ju choosed Linux për të përdorur, ndoshta ju jeni mjaft e mirë për të ruajtur të gjitha gjërat për të punuar të përkryer. Sigurisht ju e dini se si të ndryshojë shumë Opera configs / preferrences si ju dëshironi.

So ne nuk ju udhëzojë në këtu.
Best lidhje.

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!

javascriptON.com në Firefox 3.6javascriptON.com në Firefox 17javascriptON.com në Chrome 24javascriptON.com në IE 8javascriptON.com në Opera 12javascriptON.com në Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com