Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Parentah pikeun JavaScript


  1. Ketok bar alamat jeung ngetik about:config pencét Enter.
  2. Pers I'll be careful, I promise! tombol indit ka kaca setting Firefox.
  3. Ngetik javascript.enabled kana Search kotak; mangka ganda klik baris setting ieu pikeun ngeset state -na pikeun true.
Firefox 22- (perenah heubeul) dina WindowsPotong kompas: F10/Alt ➡ T ➡ O ➡ Content ➡ Enable JavaScript
  1. Pers Alt key lamun teu bisa nempo Menu Bar; teras pilih Tools menu, nyokot Options item.
  2. Pilih Content tab lamun Options jandela Pops kaluar.
  3. Cirian Enable JavaScript kotak centang, terus pencét OK nyimpen parobahan jeung nutup Options bijil.
  4. Ngamuat (F5 ) Kaca.
  1. Dina Apple/System bar, pilih Firefox item menu; tuluy nyokot Preferences... ti menu turun-turun.
  2. Pilih Content ikon / tab tur cirian kotak Enable JavaScript kotak centang.
  3. Nutup Options jandela nyimpen perobahan Anjeun terus ngarefresh kaca.
  1. Ketok bar alamat jeung ngetik about:config pencét Enter.
  2. Ngetik javascript kana Search Settings kotak, pencét Enter pikeun manggihan.
  3. Ngagulung ka handap pikeun javascript.enabled (Parameter kadua) jeung ketok Toggle tombol pikeun pindah ka true/false.
  4. Ngamuat panyungsi anjeun pikeun nempo parobahan.
Dasarna, urang mikir lamun choosed Linux maké, sugan anjeun cukup alus pikeun ngajaga sagala hal digawekeun sampurna. Pasti nyaho kumaha pikeun ngarobah loba Firefox configs / preferrences Anjeun hoyong.

So urang teu pituduh anjeun di dieu.
Best Wasalam.
javascriptON.com dina Firefox 3.6javascriptON.com dina Firefox 17javascriptON.com dina Chrome 24javascriptON.com dina IE 8javascriptON.com dina Opera 12javascriptON.com dina Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com