RSS: Udhëzime për të mundësuar / aktivizoni JavaScript - javascriptON.comhttp://javascripton.com/sq/rss/Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kthehet në, të aktivizuar ose aktivizoni JavaScript për eksperimentet më të mira websqCopyright (C) javascriptON.com60javascriptON.com RSSUdhëzime të kthehet në JavaScript në shfletuesin Mozilla Firefox<img src="//javascripton.com/templates/images/browser/Firefox-192.png" width="192" height="192" align="left" style="margin: 5px;" />Ndiqni këto hapa, javascript është udhëzuese ju të kthehet në JavaScript në shfletuesin Firefox, për të parë më të mira eksperimente JavaScript në web.//javascripton.com/sq/enable-javascript-firefox///javascripton.com/sq/enable-javascript-firefox/Udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer dhe Microsoft Edge<img src="//javascripton.com/templates/images/browser/Internet-Explorer-&-Microsoft-Edge-192.png" width="192" height="192" align="left" style="margin: 5px;" />Ne jemi duke e lehtë për ta bërë udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer tuaj, ndiqni këto udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer tuaj dhe Microsoft Edge shpejt.//javascripton.com/sq/enable-javascript-internet-explorer-edge///javascripton.com/sq/enable-javascript-internet-explorer-edge/Mëso për të kthehet në JavaScript në shfletuesin Opera<img src="//javascripton.com/templates/images/browser/Opera-192.png" width="192" height="192" align="left" style="margin: 5px;" />Në Opera, ju duhet vetëm për të bërë 2 klikimeve të mundësojë JavaScript, shohim se si të mundësojë JavaScript në Opera me javascriptON.com//javascripton.com/sq/enable-javascript-opera///javascripton.com/sq/enable-javascript-opera/Udhëzime të mundësojë JavaScript në Google Chrome<img src="//javascripton.com/templates/images/browser/Chrome-192.png" width="192" height="192" align="left" style="margin: 5px;" />Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të mundësojë JavaScript në shfletuesin Google Chrome, vetëm ndiqni këto screenshots udhëzuese të aktivizoni JavaScript në shfletuesin tuaj.//javascripton.com/sq/enable-javascript-chrome-browser///javascripton.com/sq/enable-javascript-chrome-browser/Si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari Apple<img src="//javascripton.com/templates/images/browser/Safari-192.png" width="192" height="192" align="left" style="margin: 5px;" />Mëso se si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari, shikoni dhe ndiqni udhëzimet tona për të aktivizuar shfletuesit JavaScript për eksperimentet më të mira web në Safari.//javascripton.com/sq/enable-javascript-apple-safari///javascripton.com/sq/enable-javascript-apple-safari/NoScript për Web DevelopersjavascriptON.com ka një auto-zbuluar sistem të zgjuar për të ndihmuar vizitorët tuaj të identifikuar shfletuesin e tyre, OS atëherë të japë udhëzimet e duhura për të mundësuar JavaScript.//javascripton.com/sq/noscript-tag///javascripton.com/sq/noscript-tag/Ne gjithashtu nevojë për ndihmën tuajjavascriptON.com është një projekt jo-fitimprurëse e themeluar për të ndihmuar të gjithë ata që është i pasur ndonjë problem JavaScript në shfletuesit e tyre: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, Safari Apple, Netscape etj//javascripton.com/sq/supporters///javascripton.com/sq/supporters/Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj për të mbajtur gjallë këtë projektjavascriptON.com nevojë për mbështetjen tuaj për ta mbajtur këtë projekt jo-fitimprurëse jeton për të ndihmuar të gjithë mundësojë JavaScript në shfletues.//javascripton.com/sq/donate///javascripton.com/sq/donate/Na kontaktoni për çdo gjë që ju duhetKontaktoni javascriptON.com sa herë që keni nevojë për asgjë.//javascripton.com/sq/contact///javascripton.com/sq/contact/Politikat, Privacy & TermsKontrolloni politikat tona, privatësinë dhe kushtet për përdorimin e javascriptON.com mirë. Faleminderit dhe ju dua aq shumë.//javascripton.com/sq/screenshots-policies///javascripton.com/sq/screenshots-policies/javascriptON.com - nga fillim të EndlessShohin veprat tona të përfunduar nga fillimi për të kuptuar javascriptON.com mirë. Faleminderit dhe ju dua aq shumë.//javascripton.com/sq/changelog///javascripton.com/sq/changelog/