Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kthehet në, të aktivizuar ose aktivizoni JavaScript për eksperimentet më të mira web

JavaScript është duke punuar - Tani ju duhet të keni të mira eksperimente JavaScript nga javascriptON.com. Shijoje!

Cool Domains for Sale: - CoinHolo.com, ranID.co, pornID.net, waned.co, priAPI.com, faq.software, faq.services,

Kujdes!
Kjo Shqiptar version është konvertuar automatikisht nga Google Translate. Nëse ju gjeni diku është gabim, ju lutemi të na ndihmojë të korrigjuar ato dhe perkthe (OneSkyApp / POEditor) në gjuhën tuaj për shumë përfitime.

This Shqiptar version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

javascriptON.com - nga fillim të Endless


1 Shtator 2019:
- të zëvendësojë drejtimin lidhjet e donacioneve nga pak.gjithmonë lidhjet për të ndjekur klikime
- shtuar paralajmërim nëse reklamat bllok aktivizuar plugin

27 shtator 2016:
- shtoi reja 49 gjuhë duke përdorur Google Translate
- Shtoi 52 gjuhë mund të konvertohet nga Google Translate në pjesën e poshtme drop-down menu
- Gabim fiksuar në shfaqur ikonën e kontaktit në krye navigation
- Reduktuar kohën e ngarkimit të web nga compressing gjitha mediat resources
- Shtoi FlagCounter hartën e trafikut & tracker për switching languages
- Shtoi zoom out, zoom në animacione të fluturonte me flamuj të vendit

19 shtator 2016:
- Paraqitjen fikse e NoScript page
- Telefon hequr dhe adresa shkaktojë personale dhe siguria issues
- Dhënë udhëzime për të mundësuar JavaScript për Firefox 23+, Opera bazuar thelbin kromi dhe Microsoft Edge

16 shtator 2016: release Blog

27 nëntor 2013: rregulluar pikëpamjet udhëzuese e Firefox për Android dhe Opera për Android iOS +

Mar 2, 2013:
- Me kusht
Changelog - bërë disa tweaks të vogla të udhëzimeve për Firefox dhe Opera në Android dhe iOS
- tregoi gjuhët përkthimin në faqen mbështetje

29 janar 2013:
- Prezantoi versionin francez
- me kusht RSS ushqyer
- fikse gabime JavaScript (ngjarjet fokus / turbullira) në faqen e kontaktit

25 janar 2013: lirimin versionin e parë - 1.0

Firefox
Udhëzime të kthehet në JavaScript në shfletuesin Mozilla Firefox
Udhëzime të kthehet në JavaScript në shfletuesin Mozilla Firefox
Internet Explorer & Microsoft Edge
Udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer dhe Microsoft Edge
Udhëzime të aktivizoni JavaScript në Internet Explorer dhe Microsoft Edge
Opera
Mëso për të kthehet në JavaScript në shfletuesin Opera
Mëso për të kthehet në JavaScript në shfletuesin Opera
Chrome
Udhëzime të mundësojë JavaScript në Google Chrome
Udhëzime të mundësojë JavaScript në Google Chrome
Safari
Si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari Apple
Si të mundësojë JavaScript në shfletuesin Safari Apple
Maxthon
Maxthon
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Netscape
Netscape
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Dolphin
Dolphin
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Skyfire
Skyfire
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Rockmelt
Rockmelt
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Comodo
Comodo
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Të tjerët
Të tjerët
Ne jemi duke planifikuar. Shihemi së shpejti me shumë udhëzime të dobishme!
Traffic Country Flags for javasriptON.com