Urang di dieu pikeun mantuan Anjeun ngahurungkeun, ngaktipkeun atawa ngaktipkeun JavaScript pikeun percobaan web pangalusna

JavaScript berpungsi - Ayeuna anjeun kudu boga pangalusna percobaan JavaScript ti javascriptON.com. Mangga sing raos!

Awas!
Ieu Sunda Vérsi sacara otomatis dirobah ku Google Translate. Lamun manggihan tempat anu kasalahan, mangga mantuan urang ngabenerkeun eta jeung narjamahkeun (OneSkyApp / POEditor) pikeun basa Anjeun pikeun loba mangpaat.

This Sunda version is automatically converted by Google Translate. If you find somewhere is mistake, please help us correct them and translate (OneSkyApp / POEditor) to your language for many benefits.

Parentah pikeun JavaScript


Opera dumasar Chromium (Google Chrome)Potong kompas: Alt+P ➡ Websites ➡ JavaScript ➡ Allow
  1. Klik Opera ikon di luhur jandela ka kenca.
  2. Next klik Settings item ti menu turun-turun.
  3. Pilih Websites sub-menu.
  4. Cirian Allow all sites to run JavaScript (recommended) kotak centang di judul JavaScript.
Opera dina Windows ()Potong kompas: F12 ➡ Enable JavaScript
  1. Klik Opera ikon di luhur jandela ka kenca.
  2. Next klik Settings item ti menu turun-turun.
  3. Pilih Quick Preferences judul di sub-menu pop-kaluar.
  4. Cirian Enable JavaScript kotak centang.
  1. Klik Opera item ti Apple/System Nyegah di luhur layar terus pilih Quick Preferences; mastikeun Enable JavaScript item nu dipilih.
  2. Ngarefresh panyungsi anjeun pikeun nempo parobahan.
  1. Ketok bar alamat jeung ngetik opera:config pencét Enter.
  2. Ngetik scripting kana Quick find kotak; di Extensions group, cirian Scripting kotak centang teras ketok Save tombol.
  3. Pers Ok tombol lamun jandela dialog mucunghul tuluy ngamuat kaca web Anjeun.
  1. Ketok bar alamat jeung ngetik opera:config pencét Enter.
  2. Ngetik scripting kana Quick find kotak; kasampak di Extensions group, pastikeun nu Scripting kotak centang dipilih teras ketok Save tombol.
  3. Pers Ok tombol lamun jandela dialog kaciri tuluy mulang kaca web Anjeun.
Dasarna, urang mikir lamun choosed Linux maké, sugan anjeun cukup alus pikeun ngajaga sagala hal digawekeun sampurna. Pasti nyaho kumaha pikeun ngarobah loba Opera configs / preferrences Anjeun hoyong.

So urang teu pituduh anjeun di dieu.
Best Wasalam.
javascriptON.com dina Firefox 3.6javascriptON.com dina Firefox 17javascriptON.com dina Chrome 24javascriptON.com dina IE 8javascriptON.com dina Opera 12javascriptON.com dina Safari 5
Traffic Country Flags for javasriptON.com